講嘢食之前必須講 店主非常nice 佢聽到我同朋友睇餐牌時討論緊之前屋企有整過薑黃飯 明明我哋係揀烏冬 但最後攞餐嘅時候 佢竟然擺一小碗薑黃飯比我地 然後話送俾我哋試 睇吓同阿媽整嘅有咩分別🤣好可愛啊🙆🏼‍♀️😆-✏️三項定食($100)(轉烏冬另加$15🍜)💛柚子醋漬蕃茄💛本菇茶杯蒸💛蘿蔔冬菇關東煮〰️叫左嘅3款餸都認真唔差 當中最鍾意一定係茶杯蒸🐣佢應該係我喺香港食過最嫩嘅😻真係有種咕嚕咕嚕好滑嘅感覺🤪個番茄就係冷盤嚟 配埋柚子醋食感覺超清新開胃🍅關東煮正正常常冇話特別驚喜 但係味道都唔錯的 不過屬健康偏淡口味嘅選擇🌝烏冬我覺得真係值得加錢去試下!口感好彈牙有嚼勁😻佢係撈烏冬黎 面頭有大量海苔粉同埋甜甜地好似木耳絲嘅配料 不過唯一係佢嘅醬汁比較少 所以去到最後擺耐咗有少少黐埋一餅 撈得有啲困難🤣跟餐嘅味增湯都超級足料 總括而言 成餐非常之滿意 推介推介💛💛💛
✏️三項定食($100)(轉烏冬另加$15🍜)

💛柚子醋漬蕃茄
💛本菇茶杯蒸