2023-05-21
📍燒肉帝喺康城發現一間全新裝修嘅燒肉店,間隔舒服,座位好大好闊,無意中仲發現佢哋有好貼心嘅服務,就係如果覺得凍嘅話,佢哋會有披肩提供😳除咗食物質素高之外,服務都係100分👏🏻 👅 Set D 皇 $588呢個set包左美國,澳洲同埋日本M5和牛,另外仲有雞同豬同埋刺身(三文魚,八爪魚,赤蝦)共130品🙋🏻♀️Set C開始已經會包埋日本生啤同埋清酒放題🍻另外如果係生日月份食嘅話,餐廳仲會送和牛生日山(M6和牛肩胛肉眼)。開始就會有哂成set和牛同刺身上,極啱打卡📸然後任何套餐都會送野原燒,有埋蛋漿撈埋食,入口即溶,油花分佈均勻,超級香超級好食,好邪惡另外A5日本黑毛和牛三角,封門柳,M7和牛三角小排仲有M7和牛肉眼蓋我地都encore左好多次雞同豬我地推薦雞腎同埋雞皮仲有日本骨付腸~另外如果大家食海鮮嘅話,一定要叫佢哋嘅廣島蠔,好大隻好好肉地蔬菜既話,除咗秋葵,茄子,翠玉瓜呢啲常見嘅,去到Set D開始會有大啡菇,日本青椒仔
👅 Set D 皇 $588