2023-10-27 101 views
約左朋友去葵涌廣場行街,跟住我地去左內街去搵下有咩好野食,見到呢間日系小店好吸引,入去試下先😋🍱春田便當(和風燒汁飯)內有(三文魚2件,帶子2件,有頭甜蝦1隻)$108日式經典便當外型美觀,好豐富咩都有,剌激你眼睛加味蕾🤤鰻魚即叫即燒,燒到脆脆地,配上燒汁飯絶配🔔🔔便當仲有照燒脆骨雞肉丸子🍡有多重口感,用上獨特的醬汁將入面的雞肉炆得好淋,好好食✨所有刺身都好新鮮💯特別係三文魚👅好有誠意係腩位,真係好肥美😚帶子同甜蝦都好鮮甜🤤螺肉粉量都唔少架,呢個餐真係高質又有特色,大推!!吉列千層芝心豬扒飯 $62🍛+$13 轉豬骨湯鳥冬🍜吉列千層芝心豬扒名字已經好吸引到我,即叫即炸,份量十足🤩炸豬扒整塊上枱,外層非常脆,入面又有厚厚的芝士😚有少少流心,另外配有沙律醬,真係好好食✨豬骨湯鳥冬豬骨湯底湯郁,鳥冬彈牙,份量唔少架,食完好滿足🔥🔥醬燒芝士熟蝦壽司 $24芝士份量唔少✨面頭鋪上蟹子,芝士腔必食🥰推介大家下次去葵芳可以去下呢間小店,唔洗成日只係去葵涌廣場掃街甘悶😋😋

🍱春田便當(和風燒汁飯)
內有(三文魚2件,帶子2件,有頭甜蝦1隻)$108
便當仲有照燒脆骨雞肉丸子🍡
有多重口感,用上獨特的醬汁將入面的雞肉炆得好淋,好好食✨
螺肉粉量都唔少架,呢個餐真係高質又有特色,大推!!

吉列千層芝心豬扒飯 $62🍛
+$13 轉豬骨湯鳥冬🍜

醬燒芝士熟蝦壽司 $24
芝士份量唔少✨面頭鋪上蟹子,芝士腔必食🥰

2023-10-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)