2022-09-09 29 views
夢の丼西環西營盤皇后大道西513號尼斯花園地下A舖==================平時成日聽人講香港大學嗰邊都有唔少好食嘅餐廳,咁啱今日嚟下佢!花錦魚生丼 $188魚生丼上面舖滿白身魚、赤蝦、三文魚粒、三文魚籽、蟹籽、蟹膏、青瓜、甜蛋等材料,份量仲要好多!D魚生仲要好新鮮,食落口感好豐富,仲好好味!帆立貝刺身$38兩隻帆立貝刺身非常新鮮美味!完全沒有雪藏味,好好食! 攪到我encore 左多次😆玫瑰柚子蜜$20呢杯野真係不得了!佢味道啱啱好唔會太甜,重點係佢個樣好色彩繽紛,影相出嚟真係好靚!夢之卷$88吉列炸蠔$48估唔到一碟竟然有四粒咁多,側邊仲要有啲日式沙律! 可以中和下煎炸嘢的熱氣😍 即叫即做,熱騰騰的,好好食!另外我哋仲叫咗三文魚刺身($28兩片),芝士黃金燒帆立貝($48兩隻)同花之戀壽司($28/件)! 樣樣野食都好好味,而且呢個價錢有呢個質素同份量,絕對抵食!
夢の丼
西環西營盤皇后大道西513號尼斯花園地下A舖