平時經過登打士街見到大大隻字,一Search原來係海鮮放題,早排出糧就有機會食,海鮮放題啲海鮮仲要比想像中好~以「海鮮火鍋放題」為主導嘅阿爺八鮮鍋,活海鮮選擇幾多,而且材料都靚過一般放題任食[環境]環境幾企理,有卡位等等,好光猛而且張枱夠大~叫多啲嘢食都唔怕逼呢度都係先食咗雞煲先,我哋兩個人食,相信嚟食海鮮放題都係為咗海鮮㗎啦...呢度抵得諗係見2個人,雞煲細煲上畀你唔夠再添,而且食落好嫩味道亦都唔會太濃。仲有感覺幾潤嘅燉湯[直入主題]時令魚腩刺身拼盤首先嚟咗時令魚腩刺身拼盤,切得好靚、好平均~食落都好鮮嫩,作為頭盤幾加分~海鮮拼盤部分樣樣都好高質﹗龍蝦係超甜﹗另外原隻扇貝、大海蝦都好新鮮~[任食海鮮有咩揀]最多人關心嘅任食海鮮選擇,佢呢度嘅選擇都一定有咁上下,好似新鮮飽魚上碟嘅時候仲郁郁下超級新鮮⭕,食落彈牙爽口又夠鮮﹗⭐蘇格蘭蟶子王皇 小編Encore咗勁多次😍又爽又鮮甜,又大隻厚肉其次仲有花甲、大海蝦、、深班片同龍躉頭腩等等全部都好高質~打邊爐嘅配料大部分都係本地貨,手切安格斯全部任食~仲有手打黑松露墨魚滑、蟹籽蝦滑等等,可以揀嘅款式真係好多﹗
[環境]

帶子

[任食海鮮有咩揀]
海鮮拼盤

蘇格蘭蟶子皇

其次仲有花甲、大海蝦、、深班片同龍躉頭腩等等全部都好高質~
龍蝦
極鮮飽魚