2022-06-13 87 views
為食妹👧🏻係食肉獸🤪。知道*肉浦團*提供靚肉打邊爐。當然要同🐽仔黎擦番餐啦😮‍💨。有「肉」「浦」「團」「盛」4個唔同價錢嘅套餐。我地揀咗中價嘅「團」。除咗自助吧任食之外。可以任食靚靚牛同任食海鮮添。真係爽❤️‍🔥。自助吧區款式以丸類。蔬菜🥬為主。有小小熟食。即時可以醫下肚仔☺️。飲品都幾有驚喜🤩。有ooha 蜜桃烏龍/荔枝烏龍😍。湯底選擇咗壽喜燒。甜甜地好鬼正🥰。坐低先上一盤牛牛🐮拼盤。質素唔差㗎。自助區拎咗小小丸類同蔬菜🥬。款式都幾多。鍾意樣樣夾小小😬。虎蝦大大隻爽夾甜😌。牛牛選咗安格斯牛頸脊。安格斯牛小排。牛骨髓。薄切封門柳。澳洲M5和牛牛肩胛。美國安格斯牛板腱。每款食一次都好滿足😎。記得留肚食埋甜品就大滿足🥰。
飲品都幾有驚喜🤩。有ooha 蜜桃烏龍/荔枝烏龍😍。
湯底選擇咗壽喜燒。甜甜地好鬼正🥰。
坐低先上一盤牛牛🐮拼盤。質素唔差㗎。
記得留肚食埋甜品就大滿足🥰。