2019-01-15 671 views
今日就外帶咗Jolibee嘅炸雞漢堡同埋蘑菇飯返公司 呢次係我第一次喺jolibee入面食漢堡 漢堡 個全名叫做袓樂堡champ 水準都唔錯 牛肉味都幾出同埋有兩塊半容芝士喺入面 如果十分嚟計我可以畀七分 快餐店漢堡嚟講都叫做高水準 當然唔少得要講主菜 炸雞 jolibee炸雞係公認喺香港入面最好食 每一件炸雞都炸得皮脆肉嫩 裏面嘅肉汁簡直係好似瀑布咁爆出嚟非常出色 係其他快餐店入面體驗唔到嘅感覺 對於一份咁完美嘅炸雞 十分我會畀十分輪到評論一下磨菇飯 我只係可以講 jolibee係不善於整飯類嘅食物 個磨菇飯真係好難食😂😂

TakeAway
  • 炸雞