2021-02-01
< 🍔Munchies > 📍中環前日去完PMQ之後見到有間新開嘅burger 佢嘅漢堡包以雞肉為主 而且係我最愛嘅炸雞🍗見佢外賣自取有85折優惠 一於試下😛Combo B Chicken Sando + Fries + Drinks 🥤 $98🍔松露蛋黃醬雞肉漢堡Truffle Mayo店主話呢個係人氣款式 一於試下😛 炸雞大大塊 炸到金黃香脆 咬落去好juicy 雞肉嫩滑 配埋黑松露沙律醬好夾 食唔停口😋 burger仲有生菜絲同酸青瓜平衡返 唔怕食完會好膩 值得一試😋🥗招牌沙律Munchies Slaw 我仲試咗店主推介嘅沙律🥗 入面加咗炸蓮藕片好特別👍🏻 青瓜爽甜 生菜同車厘茄同沙律醋好夾 食完好開胃 而且份量好多 兩個人share都得🤣🍹洛神花果汁呢杯洛神花果汁唔會太酸 好消滯👍🏻 店主話佢地嘅果汁用上時令水果🍎🍇🍓 最重要係卡路里只有50-70克❣️健康又好飲 👍🏻炸雞漢堡包同果汁簡直係天使👼🏻同魔鬼👹嘅組合🤣🤣 下次經過可以試埋其他味🥰
見佢外賣自取有85折優惠 一於試下😛
🍔松露蛋黃醬雞肉漢堡Truffle Mayo
🥗招牌沙律Munchies Slaw
🍹洛神花果汁