2021-03-25 672 views
講到KFC,一定即刻諗到炸雞同蘑菇飯🙈呢間熾工房就有齊曬呢兩樣嘢,仲要做得好食好多🤩黎到長洲一定要黎試下食!雖然佢由點餐到攞得既時間有啲耐,但係啲雞係即炸即烤既,所以好香好好味!等待係值得既! 1⃣️原味烤雞套餐($54)烤雞有兩隻,一隻雞槌一隻雞胸,隻隻都好多肉好香😋餐單上面都寫到明製作時間要15-20分鐘,因為佢地係即叫即烤既關係,食落雞肉仲係好嫩滑,同埋好juicy!  雞既表皮好香,佢係有少少檸檬同埋香草既味,好惹味!啖啖肉好正!  2⃣️蘑菇飯(跟餐+$3)蘑菇飯比起雞更加令我驚喜😳首先佢蘑菇飯既汁同埋蘑菇都比得幾多,絕對唔係好似KFC 咁全部都係汁,蘑菇得幾片。  另外佢呢度既蘑菇汁味道好濃好香,同KFC果種係完全唔同!菇既味好濃好出🍄撈飯食一流!  另外個餐仲有包汽水。

1⃣️原味烤雞套餐($54)

2⃣️蘑菇飯(跟餐+$3)