2023-12-30 1864 views
《1935 壹玖叁伍 (中環)》今年做冬同屋企人一齊去左呢間不論係環境、氣氛、服務、抑或係食物質素都令我地好滿意嘅中菜😋重點推介嘅有香酥鴨🦆鴨肉好考師傅功架,稍為煮過左龍就會好鞋。呢個香酥鴨做到炸皮夠薄夠酥脆之餘,肉質好滑咬落仲保留到肉汁有油香👍🏻孜然澳洲M4和牛🐮我自己好怕食啲好肥好膩嘅牛,係再三推介底下決定一戰。首先孜然味香得嚟無搶味,其次係牛嘅油脂分布唔多令到牛滑得嚟唔會食到成口油😆松露瑤柱蛋白炒飯🍚呢個炒飯係令成餐飯分數拉得最高嘅功臣,簡單嚟講就係乾身、香口同埋香氣撲鼻。作為松露嘅愛好者,同座亦有抗拒松露嘅人,當大家都一碗接一碗嘅時候,代表廚師用松露嘅份量係恰到好處❤️食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5用餐體驗⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5如果你都想試下呢間坐得舒服、靚景兼食物高質嘅中菜,記得bookmark定呢間餐廳,約埋三五知己一齊嚟試下👨‍👨‍👧‍👦 地址: 中環威靈頓街2-8號威靈頓廣場M88 19樓#chinese #winter #christmas #beef #duck #chinesecusine #friedrice #fish #asianfood #drink
《1935 壹玖叁伍 (中環)》

食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5
用餐體驗⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5
性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

地址: 中環威靈頓街2-8號威靈頓廣場M88 19樓

#chinese #winter #christmas #beef #duck #chinesecusine #friedrice #fish #asianfood #drinksanddine #hkfood #drinks #hkfoodblogger #hkfoodie #foodblogger #hk #hkig #hkigers #hkfoodblog #hkfoodstagram
濃香陳年黑醋肉
黃金香脆軟殼蟹