2024-05-29 64 views
日前好鍾意打邊爐嘅帶我去左尖沙咀寶勒巷嘅「九五之尊狗毛」,整體用餐體驗好好,值得推介。餐廳裝修精緻,用餐環境舒服,店員亦好nice。Like佢地社交平台的話,就可以享受湯底優惠,蕃茄薯仔湯底、冬陰功湯底、麻辣湯底、同埋胡椒豬肚湯底都免費,而且可以鴛鴦鍋!我地當晚就選擇左前兩者。呢間餐廳嘅湯底好香,而且味道好好!牛肉同海鮮係打邊爐必備嘅,而當晚我地點左本地手切牛非常正,牛味爆棚,口感一流!海鮮拼盤好大盤,有齊鮑魚、大蝦、龍蝦同蜆,超豐富呀!特別一讚係隻澳洲龍蝦好鮮甜,而且啖啖肉!手打蝦丸好爽口,裡面真啖啖蝦肉,高分之作!飲品選擇頗多,日本生啤仲做緊優惠,但我地覺得打邊爐飲可樂超爽,所以叫左coke zero。

餐廳裝修精緻,用餐環境舒服,店員亦好nice。

手打蝦丸好爽口,裡面真啖啖蝦肉,高分之作!