2024-11-08 123 views
{🍽️ 香港搵食 🍽️} 鰻の成瀬如果你近排飛唔到去日本食正宗既鰻魚飯,強烈推薦你可以去試下鰻の成瀬😌😌😌 呢一間餐飯係日式有好多間分店,選用正宗嘅日本米,品質一流👍🏻 鰻魚飯 (松)鰻魚嘅肉質鮮嫩多汁,有成條鰻魚鋪滿飯面,外層被燒至微微焦香,配合埋米飯既口感,簡直係一流既享受🤤🤤🤤 有四個size分,一分錢一分貨,雖然佢係咁多個鰻魚飯之中最貴嘅,但係我仍然覺得係物超所值😎😎 鰻の飯團DX 一大嚿鰻魚擺喺飯團上面,鰻魚嘅外層仍然係被燒至微微焦香,而飯團本身用鰻魚汁調味過,入曬味🤤🤤玉子燒 質地鬆軟唔死實,微微甜味👍🏻👍🏻📍銅鑼灣崇光百貨B2樓35號鋪另外,除咗銅鑼灣分店之外,都會有中環分店架📍中環皇后大道中93號中環街市2樓246C號舖
{🍽️ 香港搵食 🍽️} 鰻の成瀬

鰻魚飯 (松)

鰻の飯團DX

玉子燒
質地鬆軟唔死實,微微甜味👍🏻👍🏻

📍銅鑼灣崇光百貨B2樓35號鋪

另外,除咗銅鑼灣分店之外,都會有中環分店架
📍中環皇后大道中93號中環街市2樓246C號舖