2016-06-05 206 views
月尾出糧跟同事出去食飯好好慶祝一下,久違左既放題要好好大食一餐。刺身每一款都十分精緻,牡丹蝦又大隻又鮮甜,甜蝦的肉質甜美度也十分高。另外還有油甘魚,油甘魚的油脂味道好香滑,令人口腔有一陣陣的魚香味,帶子也十分新鮮,還有三文魚子,一粒粒好大粒一咬開就有海水既咸味湧出,感覺到一陣陣既海洋問題。還有我最喜愛既三文魚,三文魚油脂也十分多,味道十分香濃。海膽手卷限量的海膽手卷,見到就叫左先,海膽味道十分濃,想不到放題也有海膽手卷食到,而且海膽味道那麼濃郁,雖然要食埋飯都幾飽,但係咁吸引既海膽真係唔試唔得,每份手卷海膽份量也十分多,真係落足材料。壽司試了花之戀同幾款火炙壽司,一般食放題都好少食,但係試下幾款火炙壽司,味道都十分不錯。香橙焗銀雪魚呢間放題的特色菜,香橙加上沙律醬黎焗銀雪魚,除了有酸酸甜甜既開胃味道還每魚肉更加嫩,食落十分夾既一個組合,一定要點的一個料理。
刺身
海膽手卷
壽司
香橙焗銀雪魚
Other Info. : 餐廳食物貴精不貴多,試左好多都好好味。
2016-05-31
$300 (Dinner)
  • 香橙焗銀雪魚