2020-09-18 400 views
我講咗好耐我想食日本嘢 今日終於搵到時間去食啦 見到OpenRice上面可以book位 就即刻book咗收工之後同男朋友一齊去食🥰🥰我就book咗7:30 點知記錯咗自己book咗七點🤪因為有人喺外面排隊所以職員都叫我哋7:30先再返去🥺🥺 所以就行咗一陣街先再過嚟 過到嚟一陣因為book咗位所以等咗5分鐘左右就可以入座👍🏻👍🏻👍🏻 因為我哋兩個嘅食量都唔係太多 所以就決定要一個刺身拼盤 唔使食咁多飯吖嘛🙈🙈 另外再叫咗一個牛油果軟殼蟹卷同埋豚肉烏冬刺身到嗰陣...嘩好靚呀 我同男朋友講唔准掂一定要比我影咗相先😂😂😂 相機食先係必須的就唔逐樣講啦 全部刺身都好新鮮 食得出唔係cheap野😍😍正啊牛油果軟殼蟹卷 牛油果同軟殼蟹都係我最愛 軟殼蟹超級脆冇得輸🙈🙈豚肉烏冬就比較一般 但兩個人食咁多嘢都已經好夠飽 終於完咗近期我個日本嘢夢
  • 刺身拼盤