閨密生日 諗咗好耐去邊度慶祝好🙌🏻喺IG同OpenRice見到好多人都推薦呢間餐廳 決定嚟試一試 果然冇失望!🥳一行入餐廳 好似去咗世外桃源咁🌹成間餐廳都有花花佈置 連天花都有🌸即刻少女心爆棚哈哈🤣加上餐廳見到維港海景 真係百般享受啊😚一開始打嚟book嗰陣同店員講有朋友生日 留埋咗甜品🍰最後店員好nice好識do❣️見到我哋食完就幫我哋上甜品 閨密見到都覺得好surprise好開心😝甜品隔離仲有束乾花仔同生日牌做伴碟 又靚又warm🫰🏻🤣嘢食又好食 環境又靚 今次經歷我比滿分💯💕(嘢食吸引到掛住食連相都唔記得影🥹🤣)最後同閨密喺度傾計傾到唔願走咁濟🤣下次一定會再嚟花花世界一邊嘆住嘢食 一邊同朋友吹水享受人生哈哈😽🌷

2022-05-15
$200 (Tea)
Celebration
Birthday