2024-01-25 335 views
本身住港島區,以前去bbq都係去沙灘或者大西北燒烤場,走果陣真係好唔方便… 有一次係社交平台見到佢地賣廣告「港島銅鑼灣bbq場」立刻約左幾個三五知己去試下~佢係銅鑼灣離地鐵站大約2分鐘既地方(壽司郎後面小小既商業大廈)消防局對面,都好容易搵到佢位於5樓一入去好似一間酒吧,開頭以為去錯地方,入去有staff問我地係咪bbq跟住就帶我地落樓梯去左個露天地方係一個露天BBQ場啊!!果日係平日所以暫時都係得我地,個感覺好似係屋企花園bbq咁~ 望住個繁華既都市,又可以遠眺跑馬地,個感覺真係好特別!嘢食d staff見我地齊人之後就摟落黎,有幾款菜式,有幾款雞翼,豬牛雞,唔同丸類…. 食足三個幾鐘,都食唔曬 佢地有包野飲,氣水同紙包。個個都食飽飲醉~ 最後見到佢地上面係酒吧,d staff都好好問我地想唔想唱下歌,作為唱歌愛好者梗係要高歌一曲 之後叫左幾杯啤酒邊飲邊吹水,d staff都超級好玩得,同我地一齊玩!so far成個體驗都好好~ 無論環境、staff、野食、我都好鍾意~ 已經book左黎緊再同朋友再過黎

食足三個幾鐘,都食唔曬
佢地有包野飲,氣水同紙包。個個都食飽飲醉~

已經book左黎緊再同朋友再過黎
$350 (Dinner)