2024-06-20
拍拖想食好啲又唔想食太貴, 係太子搵到呢間抵食西餐。店內的裝潢乾淨明亮,款式多選擇,套餐好抵食。♡Set Menu for two $408套餐有餐湯或沙律,一個前菜、兩個主菜、甜品及2杯飲品。前菜揀左蒜蓉&芝士焗生蠔可以每款2隻,一次試曬2種味道, 蠔亦好大隻好juicy, 焗得岩岩好。主菜揀左西班牙海鮮意大利飯&美國安格斯肉眼牛扒。海鮮飯唔會太乾, 適合香港人口味。牛扒揀左5成熟, 份量都算大塊。特別想提一下呢度嘅甜品,一定要試!我地+$38升級左新品“開心果麻糬提拉米蘇”,估唔到三種食材混合埋一齊係咁夾!麻薯有別於一般食開嘅甜品, 餐廳做到一粒粒正方形好似啫喱, 但又有麻薯煙靭嘅口感, 另配開心果tiramisu 嘅細滑, 口感層次豐富。 其他甜品亦都好吸引, 可以今次太飽, 下次會再去試埋其他甜品!
♡Set Menu for two $408
套餐有餐湯或沙律,一個前菜、兩個主菜、甜品及2杯飲品。