2021-08-03 843 views
近排成日要去到灣仔工作,大部份嘅餐廳都已經試過,而今日就嚟到呢間餐廳食,不過之前係食呢度嘅早餐今次去到嘅係晚市時間,感覺餐牌又唔同咗,除咗一般嘅魚蛋粉麵之外,竟然仲可以食麻辣或者酸辣米線,仲可以按照我嘅要求要多酸少辣添,所以我就叫咗一碗我是魚皇酸辣米線加飲品等咗大約10分鐘左右,米線就嚟到,睇落去好大碗,裏面有好多配料,包括腐皮、芽菜、酸菜等等,感覺配料仲多過米線,十分豐富,至於呢碗嘅主菜就有魚蛋、魚腐同魚皮餃,全部都好彈牙,當中個人覺得最好食就係魚腐,因為真係好大舊,而且咬落去魚味好重、啖啖肉飲品方面就要左杯紅豆冰,見到紅豆差唔多佔咗成個杯嘅三分之一,好足料,而且冰嘅份量唔算多,飲落去唔算太甜,味道啱啱好,飲完已經飽曬最後埋單都唔洗$100,灣仔來講都算唔貴

最後埋單都唔洗$100,灣仔來講都算唔貴
2021-07-30
$70 (Dinner)