2022-09-29 34 views
好味指數😋😋😋😋回頭指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️開心指數🤗🤗🤗🤗我一直都覺得魚麵係放湯或者打邊爐先食嘅,路過見到呢間店嘅做法好得意,試吓好唔好食先~見到外賣袋個地址響北角,再上網睇先知道原店係有咁多嘢食,亦都有正常嘅湯麵。旺角呢間得個corner 位,就只係外賣撈魚麵同小食。🍴炸魚無薯條($33)黑松露醬(+$5)唔知係咪因為我過咗10分鐘先食,同埋有個盒焗住咗,攪到我唔知道本身口感應該係點。外皮係微微脆,唔算好香脆,入面有少少煙韌口感,整體上係幾好食,本身跟嘅蒜辣粉就一般,落得少冇味,落得多就蓋過咗個味,黑松露醬正常,唔建議點太多,會令到食唔到佢微微魚味。🍴過癮咖哩汁吉列豬扒魚麵撈($38/半份)魚麵非常彈牙,口感非常好,咖哩汁好惹味,好香但唔辣,包住晒每一條魚麵,估唔到個味咁夾,呢種食法主要食到魚麵嘅口感,不過已經食唔到魚味,吉列豬扒好香脆,好味!整體上兩樣嘢都幾好食,個炸魚即食可能會仲好味,魚麵撈嘅做法幾特別,可以值得一試!
好味指數😋😋😋😋
回頭指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️
開心指數🤗🤗🤗🤗

🍴炸魚無薯條($33)黑松露醬(+$5)
炸魚無薯條

🍴過癮咖哩汁吉列豬扒魚麵撈($38/半份)
過癮咖哩汁吉列豬扒魚麵撈

Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
炸魚無薯條
過癮咖哩汁吉列豬扒魚麵撈