2019-01-07
(話說食呢個放題既時候已經係9月,而家可能已經冇左)男朋友好鐘意食雞翼,之前係FB見到介紹,決定帶佢去呢間試下雞翼放題。😆—雖然一早已經book好左位,但因為人多,而且有時段分,結果都要等至少半個鐘先有得食。😣果到總共有4款口味比你揀,蒜香、蜜糖、香草同椒鹽。一黎就會每款口味比一份你(一份8隻,半份4隻),如果你想食少啲,可以要求要半份。一開始覺得一人食10幾隻唔係好多姐,點知.......🤐—蒜香:4款裡面,藍妹最鐘意呢款,最香,滿滿既乾蒜灑係面,正!🤤蜜糖:藍妹最唔鐘意呢款,因為用既蜜糖並唔係燒野食果種,反而係冬蜜,多左種蜜澀味。😖香草:香味有既,屬中庸之作。椒鹽:好有避風溏既風味,雖然最惹味,但亦係最咸既口味。😱—結果藍妹只係食左11隻就收左皮,其餘都係男朋友包辦,兩個人食到反肚咁走。🤣如果係雞翼迷,真係要試下,絕對可以過足癮!😍
—
雖然一早已經book好左位,但因為人多,而且有時段分,結果都要等至少半個鐘先有得食。😣 果到總共有4款口味比你揀,蒜香、蜜糖、香草同椒鹽。
一開始覺得一人食10幾隻唔係好多姐,點知.......🤐
— 蒜香:4款裡面,藍妹最鐘意呢款,最香,滿滿既乾蒜灑係面,正!🤤
香草:香味有既,屬中庸之作。
椒鹽:好有避風溏既風味,雖然最惹味,但亦係最咸既口味。😱
—
如果係雞翼迷,真係要試下,絕對可以過足癮!😍