2024-01-30 118 views
好鍾意食FreshFresh嘅麻糬波波,一收到風旺角東站開左即刻要去踩下場幫襯先!🎊🤩👍本來淨係想買麻糬,但係去到覺得樣樣都好吸引掃咗好多貨,分享吓曲奇禮盒一盒有9款口味,人手製作仲可以自由配搭口味🧧紅色禮盒好啱新年斑斕蛋糕一打開個盒已經香味撲鼻,拎上手軟綿綿,入口好香斑斕葉嘅味道,口感好軟熟而且唔會太甜招牌黃金花生角因為有時出邊買嘅花生角好厚粉,但呢個樣樣都啱啱好,口感好鬆化,入面嘅花生脆卜卜🥜朱古力麻糬波波一咬下去,就食到內裡濃郁的朱古力醬(有少少流心)而外層好鬆軟,就算第二日食口感都冇變紫薯麻糬波波散發出濃郁的甜味,順滑香甜,配上波波的嚼勁,整體味道鮮美港式絲襪奶茶呢款奶茶口感好滑味道香濃,茶味好突出!唔會太甜!

掃咗好多貨,分享吓

曲奇禮盒

斑斕蛋糕

招牌黃金花生角

朱古力麻糬波波

紫薯麻糬波波
散發出濃郁的甜味,順滑香甜,配上波波的嚼勁,整體味道鮮美

港式絲襪奶茶
呢款奶茶口感好滑味道香濃,茶味好突出!唔會太甜!