2021-07-20 2419 views
#十三么車仔麵 #sorriso_觀塘區 -聽同事講開左間新嘅黃店車仔麵,就梗係要去試下,喺德福間馬會落電梯就會見到,店面唔太顯眼,個名叫十三么,落完單比啲飛居然係食十三么嘅麻雀,我嗰陣係紅中🍜三餸一麵 $40揀左油麵、半根半腩、滷水雞翼、牛肚,我發現佢啲餸都比得幾多,我要食左啲餸先至食到麵,我嗰陣就冇分到湯,拎到返office都係熱辣辣,冇淋到☺️汁揀左腩汁+乜汁都要+小辣,其實本身係圈錯左,不過個staff要比左double腩汁再咩汁都落啲,滷水就唔係好食得出,個感覺好新鮮,但好好食#sorriso_九龍灣 #sorriso_九龍-📍 十三么車仔麵九龍灣宏開道13號景發工業中心地舖美孚美孚新邨吉利徑19號50B-08號鋪
#十三么車仔麵 #sorriso_觀塘區

🍜三餸一麵 $40