2018-10-19
其實之前都有黎過哩間咖啡店,轉眼間以經有四間分店了☕️☕️☕️☕️☕️不過我還是喜歡黃竹坑的主店喜歡哩度空間感大,入到哩有種舒服既感覺,也許只有工廠區既地方先有足夠既地方🤫🤫哩度係自助型式,先付款購餐,然後可以埋位座,再留意番大螢幕顯示既單number,再去取餐便可今日嗌左咖哩吉列豬扒飯同埋澳洲M8和牛牛肩肉扒温泉蛋飯再散叫左杯無檸檬🍋但有檸味美式有氣咖啡,杯野飲嗰名真係好搞笑呀等左一陣就可以去取餐,所有餐具都係自助既。我碗M8和牛配埋温泉蛋飯幾不錯啵,温泉蛋撈埋珍珠米飯無得輸呀食得出唔係一通既牛,係好味既!!配埋蛋汁既和牛撈埋飯食,好味道!如果啲飯可以熱啲就好啦!至於吉列豬扒飯係配上日式既甜咖哩,整體係okay 既!杯可愛既咖啡又真係有檸檬🍋味,但又無檸檬🍋,好得意,好新奇呀,加分既!!