2020-01-03 677 views
真係好耐好耐冇食過PIZZA HUT呢排見D FD係IG 打卡食PIZZA ,先勾返起條癮想再嚟食~係SOGO 行完街過嚟呢度唔洗好耐,本身仲驚要排隊點知唔算太多人可以直接入去坐卡位地方夠大都坐得舒服叫咗個新出嘅黃金芝士溶岩批2人餐先嚟2碗白湯,中規中矩啦唔算太creamy,冇乜驚喜特飲+$8,菠蘿青檸綠茶,都ok啦甜度適中,fresh反而杯朱古力就好淡又冇乜味,唔好飲巴馬火腿凱撒沙律夠大碟,沙律菜都新鮮爽口,火腿份量都OK海鮮LAVA熱賣相係幾好嘅,批底都酥香,但就唔算好溶岩囉,稱起塊PIZZA都冇拉絲效果芝士味唔算太濃食落亦唔算話好特別,唔算驚喜,可能以前D咩至尊批仲正D個人唔反對PIZZA加菠蘿但呢一款PIZZA加咗菠蘿我覺得好唔夾......酥脆蝴蝶蝦 +$30 有8隻,呢個炸得唔錯,尾都炸到食得三重芝士海鮮焗飯雖說三重同樣唔係太濃郁芝士,而且焗飯係白飯底唔係炒飯底味道並唔太入味,普普通通嘅一碟飯咁啦蜆肉焗薯蓉蜆肉份量好少,薯蓉部分都OK嘅唔錯飽就唔係好飽始終普通批好細個又要薄批嚟都係食返佢其他D扭扭批之類嘅會抵食D

地方夠大都坐得舒服

叫咗個新出嘅黃金芝士溶岩批2人餐

先嚟2碗白湯,中規中矩啦唔算太creamy,冇乜驚喜

特飲+$8,菠蘿青檸綠茶,都ok啦甜度適中,fresh
反而杯朱古力就好淡又冇乜味,唔好飲

巴馬火腿凱撒沙律
夠大碟,沙律菜都新鮮爽口,火腿份量都OK

海鮮LAVA熱
賣相係幾好嘅,批底都酥香,
但就唔算好溶岩囉,稱起塊PIZZA都冇拉絲效果
芝士味唔算太濃
食落亦唔算話好特別,唔算驚喜,可能以前D咩至尊批仲正D
個人唔反對PIZZA加菠蘿
但呢一款PIZZA加咗菠蘿我覺得好唔夾......

酥脆蝴蝶蝦 +$30 有8隻,呢個炸得唔錯,尾都炸到食得

三重芝士海鮮焗飯
雖說三重同樣唔係太濃郁芝士,而且焗飯係白飯底唔係炒飯底
味道並唔太入味,普普通通嘅一碟飯咁啦

蜆肉焗薯蓉
蜆肉份量好少,薯蓉部分都OK嘅唔錯

飽就唔係好飽始終普通批好細個又要薄批嚟
都係食返佢其他D扭扭批之類嘅會抵食D