辣椒蟹肉汁配炸饅頭$78四個炸饅頭配一配辣椒蟹肉汁,炸饅頭外皮微脆內暖,沾蟹肉汁令饅頭濕潤,成件事都好夾🍞蟹肉汁微辣,食落偏溫和,大大一碗,絕對夠點哂四個饅頭👍🏻特級北海道帶子鮮蝦喇沙麵 $148有兩粒帶子、青口、蝦、魚片同豆卜,料都幾足,但蝦略嫌唔夠新鮮🦐喇沙湯底都幾香濃,滑得黎又唔會令人覺得好渴喉,等豆卜吸埋啲湯底黎食,直頭prefect 💯乾炒馬來蝦麵$98本來以為係蝦子川麵啲朋友,點知原來係油麵嘅朋友,配埋蝦、魚片、芽菜,同埋用蛋黎炒🥚另外仲有青檸黎調味,成個feel都有啲似pad Thai🍋 芒果椰汁沙冰$42好大一杯芒果椰汁沙冰,面頭就係濃厚嘅椰汁,芒果味甜得黎唔會假,亦都唔會太甜🥭沙冰飲到尾都有冰感,唔會好快變做水,但又唔會冰到有敏感牙齒問題,簡單啲講就係冰感啱啱好🧊
辣椒蟹肉汁配炸饅頭
辣椒蟹肉汁配炸饅頭$78