(Non-member)
小肥羊去左幾次~~最近我發現左小小野~~整體黎講裝修完之後~~地方靚左~~大部分d人服務好左~~食物靚左~~但最後開始我發現左一個服務員勁唔掂~~事原係我叫一個男部長(15號)加茶~~佢既答案係"等等先啦"~~過左十幾分鐘~~我再叫加茶~~咁岩又係佢行過~~佢既答案係"得喇~~等等先啦"~~最後都係無人同我加茶~~咁我再叫個女侍應佢既答係"唔好意思~~依家幫你加"~~侍應d態度重好過個男部長十倍~~我就開始留意佢有咩可以咁忙呢?1.行黎行去~~人人係咁執野~~佢就行黎行去唔理2.視而不見~~唔係我係咁~~其他人叫佢都係咁3.態度差到爆~~幫我加一加荼~~好似要佢去死咁~~我黎食飯好似要受罪咁~~其實整體上小肥羊進步左~~但有一個差既員工就大大咁影響晒~~我下次黎到再見到佢我真係唔夠膽叫佢啦~~唔係我怕左佢~~而係佢影響晒我地食飯既心情~~唔想再受罪!!!
但最後開始我發現左一個服務員勁唔掂~~
1.行黎行去~~人人係咁執野~~佢就行黎行去唔理
2.視而不見~~唔係我係咁~~其他人叫佢都係咁