2022-09-04 208 views
呢間茶飲店想試咗好耐,據聞佢係唯一一間用明火,古法熬煮黑糖珍珠。適逢今次響街行到中暑咁濟,即刻走去買杯飲下。最吸晴一定係佢嘅signature- 黑糖珍珠鮮奶,另外見有期間限定,幾款茶飲口味,望落都好吸引。而家買一杯黑糖圓圓珍珠鮮奶系列,仲可以半價換購呢幾款新口味。黑糖珍珠鮮奶 - 黑糖珍珠真係冇得輸,比坊間嘅軟熟,好煙韌彈牙,黑糖味配埋香濃嘅鮮奶,真係好正。另一杯期間限定,揀咗黑糖珍珠四季春。呢杯茶味好香,入口甘醇,加埋黑糖珍珠嘅甜味,消暑解渴。忍唔住要再讚下佢嘅珍珠真係整得好味,so far係我飲過咁多間嘅no. 1,各珍珠控真係值得一試。

TakeAway
  • 黑糖珍珠鮮奶