2011-07-26 15 views
因為本人好鍾意食烏冬~之前食過兩次,今次又再黎~呢日發現物價通脹既關係,貴左好多~每次都有叫黑胡麻湯底,因為真係好好味~不過之前兩次都係揀牛肉做配料,今次就揀厚切豚肉~我覺得豚肉好好味~D肉真係好肥似東坡肉,但係我好鍾意~隻溏心蛋都係好味,湯底唔使講,每次一定飲晒添~超正!不過呢個湯底只係得牛肉同厚切豚肉兩款配搭畀人揀實在太少選擇喇~另外又叫左個芝麻花生吉列豬扒配豬骨湯底,其實想試呢件豬扒好耐喇~不過每次都係畀其他湯底吸引左,今次係第一次試豬骨湯底,花生芝麻皮既吉列豬扒口感幾特別,不過唔算太大驚喜,試一次就算喇~湯底就真係好普通~都係比較喜歡黑胡麻同咖哩湯底 (咖哩湯底似某大牌子既咖哩薯片味)~但就係因為豬骨湯底既餸款式最多選擇,所以今次就逼住要揀佢~真係好希望其他湯底可以加多d唔同款式既配搭~或者改為唔同既餸可自由選湯底就VERY GOOD喇~
因為本人好鍾意食烏冬~之前食過兩次,今次又再黎~
呢日發現物價通脹既關係,貴左好多~

每次都有叫黑胡麻湯底,因為真係好好味~
不過之前兩次都係揀牛肉做配料,今次就揀厚切豚肉~
我覺得豚肉好好味~D肉真係好肥似東坡肉,但係我好鍾意~

隻溏心蛋都係好味,湯底唔使講,每次一定飲晒添~超正!

不過每次都係畀其他湯底吸引左,今次係第一次試豬骨湯底,
但就係因為豬骨湯底既餸款式最多選擇,所以今次就逼住要揀佢~

2011-07-22
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$75 (Dinner)
  • 黑胡麻湯底牛肉烏冬、黑胡麻湯底厚切豚肉烏冬