2017-10-24 280 views
jack the dipper return, 所以去左食!貨車図按的紙盒來放麥楽雞;和4款醬的包裝盒!由左起我最愛的蜜糖芥末醬,毎年必食,食時可以食到蜜糖和芥末味,好夾左二:味噌芝麻,不是新的?我之前冇食過,第一次食,感覺很複習,一開包裝紙,聞到芝麻味,食一口,食到芝麻味,下一口食到味噌味。dip 完D醬,聞下是味噌味,Dip 多幾粒,覺得係味噌味重D,感覺新鮮,可以一試!左三,右二:日式甜咖哩,望落去嘅質感好似啫喱咁,食落去好似dip 左燒味嗰啲甜酸醬咁,甜甜地冇酸未的之後先食到少少咖喱味!日式咖喱味比較弱,食到甜味比較重!右一:韓式甜辣醬,首先食到甜味,之後食到少少辣,最後覺得食緊辣醬咁!有幾個層次嘅口感!左一左二係新嘅味道,不妨一試!試咗咁多隻味,我都係最鍾意蜜糖芥茉醬!
18  件麥樂雞

貨車図按的紙盒來放麥楽雞;和4款醬的包裝盒!

由左起

左二:味噌芝麻,不是新的?
Dip 多幾粒,覺得係味噌味重D,感覺新鮮,可以一試!

之後先食到少少咖喱味!日式咖喱味比較弱,食到甜味比較重!

左一左二係新嘅味道,不妨一試!

試咗咁多隻味,我都係最鍾意蜜糖芥茉醬!

18  件麥樂雞