2021-05-28 66 views
近排成日都嚟荃灣,咁啱就係想試食西餐,一間餐廳設計融合咗木椅做主題環境幾舒適,咁啱見到佢嘅每日精選生蠔🦪做特價$10一隻,真係好吸引🤩下午唔算太多人就想入嚟試吓精選生蠔❤️✨香草檸檬烤春雞 /半隻午市來講都有午餐供應,Order左半隻烤雞,套餐仲有包餐湯同飲品,等咗20分鐘到即叫即做烤雞送到枱面上,熱辣辣香噴噴,聞到一浸香草嘅味道size 比較大隻,一人份量好夠食,外邊香脆肉質滑溜,點埋燒汁突出雞肉香味...更香濃✨炭燒紐西蘭肉眼10oz配薯菜燒汁另外朋友帶咗個牛扒,什麼事size份量好足夠燒至五成熟肉眼味道好濃牛肉嘅羶味,中間仲係粉紅嫩嫩,咬落去嗰種感覺仲係好腍外層用炭火燒到一陣炭燒味道,更惹味可以配合燒汁一齊食👍🏻👍🏻👍🏻✨香辣炸雞翼再嚟order一份小食雞翼,我就比較喜歡食細隻嘅雞翼,細細隻容易入口😬,呢度真係焗緊雞翼每一隻都比較細啲,外邊炸過香脆內裏雞肉嫩滑✨精選生蠔🦪$10/隻每日精選$10食生蠔,之前我去過三就係精選左泰國生蠔🦪 Size比較細隻但係肉質軟滑,海水味比較淡,未容易入口

✨香草檸檬烤春雞 /半隻

✨炭燒紐西蘭肉眼10oz配薯菜燒汁