2023-06-05 115 views
林氏廚房🧑🏻‍🍳今次嚟到林氏廚房,位於荔枝角嘅私房菜,揀咗佢哋嘅二人套餐,價錢又唔貴喎!$488 就有齊前菜、主菜、甜品同埋飲品!🥰🥰 呢度最特別嘅就係有12人圓枱,以後一大班人食飯都可以食西餐啦😆😆蟹肉煙三文魚沙律配油醋汁🥗呢一個蟹肉煙三文魚沙律份量都幾多,平時成日出去食飯都唔係經常可以食到蔬果,呢度大大兜夠晒健康!💓炸物拼盤🤤炸物拼盤,總共有三樣唔同嘅食材,包括雞軟骨、魷魚鬚、茶樹菇!個人嚟講就最鍾意炸魷魚鬚,香脆得黎又入味加拿大豬鞍扒🐷豬鞍扒肉質非常鬆軟,唔想下下都食牛扒嘅朋友可以考慮吓佢喎!✅鵝肝拼紐西蘭牛柳🪿🐮紐西蘭牛柳,肉味都幾重,份量啱啱好!鵝肝配埋薯蓉就非常之香,而家諗返都覺得非常回味!🤤紅絲絨蛋糕🍰平時唔係好多地方,可以食到紅絲絨蛋糕,鍾意食嘅朋友就唔好錯過啦!💓雪糕紅豆冰🥛 & 石榴沙冰🍹佢哋嘅嘢飲唔錯喎!🤤🤤平時嘅紅豆冰好少會有雪糕,加埋雪糕即刻好飲好多,加上啲紅豆又唔會太甜!🥰🥰市面上一般嘅石榴汁都比較甜同膩,加埋冰打碎就可以中和呢個感覺,夏天咁熱,又清新又解暑!
林氏廚房🧑🏻‍🍳
蟹肉煙三文魚沙律配油醋汁🥗