2019-03-05 175 views
陪同事去貴族睇散水曲奇餅~估唔到我自己都買左2袋貴族蛋糕有十多款曲奇,而且可以試味架。也有多款朱古力(如香檳軟心口、朱古力夏威夷果仁、壽桃仔口味),馬卡龍等等經過雪櫃見到好多造型精緻的生日蛋糕,下次買蛋糕又多個選擇。週末的tea time好豐富,因為有貴族蛋糕的曲奇餅、南瓜脆脆、杏仁脆脆有朱古力味、芝麻果仁、心型杏仁、果仁、腰果、士多啤梨、提子、夏威夷果仁、朱古力果仁、咖啡腰果、咖啡、原味牛油先試原味牛油,曲奇鬆化但不會太膩咖啡味夠香襯咖啡一流朱古力味夠濃但不甜果仁、腰果等有咬口添層次感士多啤梨微酸幾特別還有杏仁脆脆,南瓜脆脆,杏仁的由果仁類加糖壓製成,南瓜就是由南瓜籽及果仁類製成,好有咬口、層次感,比起花生糖較健康。
陪同事去貴族睇散水曲奇餅~
估唔到我自己都買左2袋

貴族蛋糕有十多款曲奇,而且可以試味架。

經過雪櫃見到好多造型精緻的生日蛋糕,下次買蛋糕又多個選擇。

先試原味牛油,曲奇鬆化但不會太膩
咖啡味夠香襯咖啡一流
朱古力味夠濃但不甜
果仁、腰果等有咬口添層次感
士多啤梨微酸幾特別