2019-05-07
村上居酒屋香葱拖罗豆腐 香葱唔使讲咩未讲到唔使大大粒鱼籽,本身已经好浓味再加啲豆腐冲淡一淡去炸鱼翅2000唔系净系做真嘅原来可以打嚟食味道真系别出心裁呀立鱼薄切 贝尔萝卜葱丝 清淡可口嘅鱼肉新鲜同埋真系唔明日本人处理鱼生嘅手法佢哋真系可以做到好 处理得好好咁上台再加埋啲配料即系我哋食咗之后呢我都觉得好清新嘅感觉蕃茄沙律意大利汁同千岛汁番茄配以千岛汁牛油果软壳蟹蛋卷净系睇个样都畀佢吸引咗啦唔系食饭咁简单啲牛油果香滑鼠或蟹壳真系软壳嘅系完全感受唔到𠮶种骨落地嘅汁烧牛仔骨 送到面前网络都唔简单虽然细细件 分享两个人嚟讲多咗啲喇不过肉食嘅嘢冇办法我哋都要享受一个咁丰富嘅晚餐烧汁同出面有好大分别价位前少少同埋真真系比出面又呕同埋呢支系多咗啦明太子鸡翼一口脆皮冇问题呀再耐少少入面就列出嚟呀你个名太子果然厉害日本青椒 入口金条带有苦的味道一般食饭系唔同佢烧嘅味道真系好正好正烟肉金菇烟肉金菇烟肉荔景到密麻麻系薄薄一段包住啲金菇消炎丸系咁好味非凡多春鱼入口真系好唔同外脆入面嘅多春鱼依然系咁 好味。蒲烧饭团两个上一个图心一个三文鱼两个望落去都好
香葱拖罗豆腐
入口金条带有苦的味道一般食饭系唔同佢烧嘅味道真系好正好正
烟肉金菇
烟肉金菇烟肉荔景到密麻麻系薄薄一段包住啲金菇消炎丸系咁好味
非凡多春鱼
入口真系好唔同外脆入面嘅多春鱼依然系咁 好味。
蒲烧饭团两个上一个图心一个三文鱼两个望落去都好