2019-05-21
FATBROWN 系團購常客,話說女朋友團購網見到平靚正的Groupon 就會即刻腥俾Fatbrown ,所以Fatbrown 好多時候都買到平野咖Fatbrown 前估排幫襯左hokobuy 的團購,買左幸福週未的groupon ,今日趁去銅鑼灣睇戲整番杯先除左平時常見的臺式飲品,仲有好多選擇咖<黑糖珍珠海鹽鮮奶$30> (好味:4/5) (抵食:4/5)FATBROWN 作為黑糖控,諗都唔諗都簡左佢個number one 黑糖珍珠海鹽鮮奶喇黑糖珍珠鮮奶就飲得多,好少可會加埋海鹽GE 飲啖試下味先,um...海鹽味唔算出,所以同平時黑糖珍珠奶無咩太大分別,不過系好飲GE特別要讚下佢D珍珠,每粒都痴滿黑糖,煙煙un un ,好正 FATBROWN 覺得呢間D珍珠系FATBROWN 食過最好食的珍珠呢用左團購卷,十五蚊就飲到杯高質黑糖珍珠鮮奶
除左平時常見的臺式飲品,仲有好多選擇咖
用左團購卷,十五蚊就飲到杯高質黑糖珍珠鮮奶