2024-05-10
久違地返到寫字樓,同同事一齊嗌外賣,一樣都係透過OpenRice搵吓附近有咩餐廳未試過啦!撳吓撳吓,撳到呢間點子巷,再發現😮居然有$28份午餐,仲要係有意粉食兼包飲品架😍咁當然唔輸蝕,嗌一份試吓啦!今期$28指定套餐係《台腸片奶油意大利麵送是日飲品》,飲品係羅漢果茶,台腸片好大件,醬汁都很好食😋小妹額外加咗的細份藥膳雞湯,原以為味道係正常雞湯鹹鹹地啦,點知個味係甜到暈低😨飲咗兩啖就冇再飲落去,都唔知係呢間舖頭嘅特色啊?還是佢落錯咗糖🤔同事1號叫咗甜不辣,甜不辣口感煙煙韌韌,好似食咗韓國年糕咁😆;同事2號叫咗鹹香雞髀肉燥飯,小食原本配椒鹽腸片,但拎到返嚟變咗魷魚餅,反而可以試唔同小食,小妹覺得魷魚餅好好食🩷期待下一次$28指定套餐會係啲咩呢🤭🤭🤭今次外賣經驗九成係好嘅,其中一成係俾個雞湯衝擊了味蕾🤣🤣點解會咁甜㗎!
期待下一次$28指定套餐會係啲咩呢🤭🤭🤭