2021-12-22
約左位靚女當然要食好少少,我選擇左位於油麻地王子酒店4/f,Match 餐廳,通常個度係舉辨婚禮,都會做lunch。當日上到去7:00我地以為早到,只有我地一枱,我地選擇outdoor 坐位感覺比較舒服,我地點左個set dinner 我既頭盤粟米湯,主菜肉眼mw熱咖啡;靚女叫左凱撒沙律,主菜係意大利飯熱檸水。⭕粟米湯温度吾夠,味道可以,garlic 包還可以,仲可以接受到。⭕主菜肉眼足足等左半小時,仲要吾系一齊上中菜就無所謂,我傾計傾到我以為食左個主菜,味道幾好,口感還好,有少少over cook。⭕個人感想:我覺得環境好好但配合吾到食物質素同服務,另外服務真係有進步空間,我同朋友主菜中間隔左10~15分鐘先出。我朋友食曬個主菜我個到未到;服務方面加強培訓。當晚我地係包場。地址:油麻地廟街50號王子酒店4樓
地址:油麻地廟街50號王子酒店4樓