相約友人去 PP睇戲🍿,睇完戲行過隔離就見到2/3 Dolci🍨。有時候經過都未有機會試過,有10種味道選擇。一望到Salted Caramel、Earl Grey,Pistachio味,呢三隻味都係我最鐘意的😍,正當我諗緊要邊兩隻味道時,邪惡的友人話要哂佢啦,於是我聽左佢話🤣買完三球Gelato🍨,座在店內品嚐,真係好嘆😌😌Salted Carmel--自從早前在其他餐廳飲過一杯超好飲的Salted Carmel Milkshake 之後,就愛上呢個組合。呢個Gelato少少鹽味配上甜甜的焦糖令整個味道更加平衡,份量配搭剛剛好👍🏻👍🏻Earl Grey 味好濃,茶味突出☕️Pistachio --- 一直都聽聞2/3 Dolci的開心果Gelato好有水準係無錯咖👍🏻👍🏻,質感細滑配上香濃的開心果味,依家都仲念念不忘,如果可以加番少少開心果仁碎可能會更有口感😝

Earl Grey 味好濃,茶味突出☕️

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 開心果Gelato