2019-04-29 915 views
特長海老餃子: 中左伏, 以為4x蚊係2條, 點知係1條價錢, 拎到來, 邊度有18cm呀, 頂盡12cm 倒, 不過入面有蟹棒同鮮蝦, 食得出佢ge價錢係sell 材料,多過份量, 不過真係太短, 又幼, 性價比低。4色餃拚盤:原味餃子2隻, 正常椰菜豬肉, 另一款入面有d 菇。第3款係蔥餃,除左個皮係綠色,我完全食5出有咩蔥..... last 係海老餃, 入面都係用鮮蝦ge。 不過叫拚盤d 餃子`係細隻d ge, 我見人地逐款叫,係大隻d, 搵笨=.=curry udon:3x 疥, 都預左份量5多, 女仔細食都夠ge, 入面有d 野菜, curry 汁都係typical japanese curry, 正常質素btw, 埋單已經160, 我點計都係計到140蚊倒ja=.= 仲要個份量完全5飽=.=
特長海老餃子:

4色餃拚盤:

curry udon:

$80 (Dinner)