2021-10-12 367 views
蘇杭冰室 地址: 上環蘇杭街3號地舖電話: 23527778=====================真係比天文台玩死,星期五大雨到又黑雨紅雨,不停彈出彈入令上班無所適從,到星期六又掛了一整天8號風。都不知有沒有餐飯開,好彩見到有簡直是救星呀點了一個常餐,五香肉丁加出前一丁公仔麵,仲會比包麻油自己落,我就當然成包落曬啦,成碗麵更香。嫩煎蛋,雞肉腸同奶油豬,個奶油豬好好食,脆得來唔會刮到口腔架,有足夠架煉奶香甜美味。另一入是黑松露炒蛋加迷你牛角包,炒蛋份量慷慨,加埋杯奶茶好滿足辛苦曬一班8號惡劣天氣,仍然工作為我們服務的人。店員好有禮貌架,出面勁大雨不停熱心提醒食客要小心注意安全。
蘇杭冰室

地址: 上環蘇杭街3號地舖
電話: 23527778
=====================

都不知有沒有餐飯開,好彩見到有簡直是救星呀