2024-10-26 229 views
一直比較少食韓國嘢, 但自從6月去完釜山, 就徹底打破左我對韓食的想法.呢次點了"鐵板芝士海鮮炒飯"+ "芝加哥薄餅"+"韓式海鮮湯"+"芝士焗薯角"."鐵板芝士海鮮炒飯"造型好正, 見到滿滿的芝士, 配上海鮮炒飯, 相當惹味. "芝加哥薄餅", 冇錯, 又錯芝士, 不過略帶甜味, 是屬於另一種口感."韓式海鮮湯", 我超喜歡飲湯, 呢個鍋睇落細細, 但D海鮮配料食極都有, 青口, 蜆, 魷魚都非常好味."芝士焗薯角", 又又又係芝士, 哈哈. 這個比我想像中淋身, 下次可以試試別的.整體嚟講, 我幾喜歡這家的味道, size夠大, 4個人食剛剛足夠.

韓式海鮮湯

芝士焗薯角