知道間餐廳搬咗去更大嘅地方,當然要嚟捧場啦!今日同兩位Food Buddy 來到訪,食物嘅好味程度根本不能用筆墨來形容!今日非常榮幸可以有大廚Mok San為我哋獻技!頭盤係美味大隻生蠔配海膽及三文魚子,佢哋無論夾埋一起食或者分開獨立食都係好鮮甜好好味!之後係黑松露配帶子,我個人不太喜歡吃帶子,但我可以講呢個係我食過最好味嘅帶子!之後就輪到鮑魚配海帶,而佢嘅醬汁係用返鮑魚嘅內臟去做一個汁,鮑魚嘅鮮味以及醬汁嘅濃味配合得天衣無縫!再嚟就係龍蝦配冷麵,而果醬汁當然係又好味又濃烈嘅龍蝦汁啦!之後仲加咗好多黑松露喺上面成件事高貴得來真係太好食了之後仲有我最鍾意食嘅脆皮Amadi 魚,真係每一次都唔會令我失望! 突然好想食鵝肝,咁就麻煩Mok San加咗依味鵝肝配淮山餅,冇錯係用淮山磨粉製成嘅煎餅特別呢!跟住就係A五後切黃牛,medium rare 剛剛好!我哋實在太為食了Mok San又臨時加咗個蘭王蛋配大量黑松露,實在太幸福了最後當然一定有例牌超級好味嘅炒飯同埋蔬菜啦,真係飽到一個點😂😂😂!好耐冇食得咁豐富同咁開心喇,this is always my favorite teppanyaki

今日非常榮幸可以有大廚Mok San為我哋獻技!

好耐冇食得咁豐富同咁開心喇,this is always my favorite teppanyaki restaurant in town!
生蠔配海膽及三文魚子
鮮帶子配少少黑松露