2019-09-17
一年只有一日既紀念日當日要treat ourselves better👫 Anniversary Dinner🍴如果想搵個地方靜靜地又affordable, Spark Bar真係一個唔錯既選擇❣️#CuttleFish哩個Appetizer真係一試就愛上!墨魚勁新鮮好爽口,加埋海膽同三文魚籽真係無敵,味道好夾,有埋少少柚子汁~超fresh好開胃👍🏻.#GrilledUSDAPrimeRibeye10oz好彩我同男朋友都鐘意食5成既牛扒😋 肉眼扒上枱前已經切好左。店員建議既食法係食既同時配埋牛油同牛骨髓🤔 咁樣食真係好香好入味~同埋一啖有兩種牛味😋😋 好滿足!牛肉唔韌唔淋,岩岩好~.#SeaUrchinAbaloneRisotto哩個我真係要俾滿分💯 海膽creamy唔腥,鮑魚有咬口唔臭,再加上Risotto煮得濕但唔over而同時keep到飯粒硬。佢口味較重加少辣,成個配搭好有層次又好有口感🤩.順帶一提,哩間餐廳既drink menu係用唔同既歌名黎做飲品名。因為C All Star有份投資,我地都好想試下 #CAllStar 哩杯野飲(Secret Recipe) 😂 同埋試左 #I
#CuttleFish
#GrilledUSDAPrimeRibeye10oz
#SeaUrchinAbaloneRisotto
順帶一提,哩間餐廳既drink menu係用唔同既歌名黎做飲品名。因為C All Star有份投資,我地都好想試下 #CAllStar 哩杯野飲(Secret Recipe) 😂 同埋試左 #ItsMyLife 🤣