2012-01-17
同朋友慶祝生日, 見呢間既食評唔錯, 一於試下先! 一去到, 見到比張門口枱我地, 如果天氣唔凍都ok, 但個日得13 , 14度, 我個friend 拿拿聲去栅門, 點知一個外籍男仕 (可能係老細) 拿拿聲黎開番度門, 話度門要kept open, 如果唔係d 人會唔知有間餐廳係度, 於是我地流住鼻水食野 ! 佈置不俗, 幾cozy, 但枱與枱之間幾迫..人手不足,全場得三個人招呼 坐底點餐後好耐先有野食可能其他客都開酒飲,所以忽略我地呢d客仔講番食物先, 叫左下列野食: -三文魚卷-小食併盤-豬肋骨-2 pizzas -大蝦意粉-tiramisu-心太軟-chocolate puddingall dishes 賣相味道不俗可惜好快凍晒Tiramisu 既味比較古怪, 似藥水 !! PS : 本來用英文打, 因為想個外籍男仕可以read, 但openrice reject 了我的食評, 原因係要“加入更多有關食物的味道或賣相等的描述””所以再打過啦 ! 好多有關service 的comment都cut 了查實當日太凍, 我真係對d食物無太深記憶, 睇番朋友d 相先記得
佈置不俗, 幾cozy, 但枱與枱之間幾迫..
人手不足,全場得三個人招呼
坐底點餐後好耐先有野食
可能其他客都開酒飲,所以忽略我地呢d客仔
講番食物先, 叫左下列野食:
-三文魚卷
-心太軟
-chocolate pudding
all dishes 賣相味道不俗
可惜好快凍晒
Tiramisu 既味比較古怪, 似藥水 !!
查實當日太凍, 我真係對d食物無太深記憶, 睇番朋友d 相先記得食左d咩…
反而欠佳既服務態度就好深刻 !!
希望今次唔好再reject 我t啦!!