廚師來頭好猛料啊,由中、西、酒店、茶餐廳的專業廚師主理,唔怪之得諗到咁多新穎菜式。仲要掌握流量密碼方便大打去打卡 Barbie熱潮未過, 就整左個BarbiePink火龍果脆香單骨雞翼,仲有大大份即炒牛炒腸粉系列 ,雖然係新開但人流好旺不停來來往往,好多食物都賣光光,好利害啊日式鰻魚炒腸粉 大大份足料到凸,鰻魚肉質鮮嫩多汁,配上軟綿的炒腸粉,口感滑溜且味道豐富,調味料恰到好處,提升了整體的風味。融合了日式和中式的元素,帶給人獨特的味覺享受,推薦給喜愛日式料理和炒腸粉的朋友仔。BarbiePink火龍果脆香單骨雞翼(1盒4隻)開頭以為個醬諗住無咩吸引,只係打算打卡嫁咋,點知原來係有芝士醬味即刻要加分,,雞翼外皮香脆內肉嫩滑,火龍果味唔會太濃成個感覺好清新,Barbie迷衝去喇跟住落嚟就點左個最新推出既「芝士黑松露安格斯漢堡」即刻試下,安格斯牛肉質鮮嫩多汁搭配芝士和黑松露的濃鬱風味,營造出豐富而奢華的口感。每一口咬下去都能感受到牛肉的鮮美和芝士黑松露的香氣,配上鬆軟的漢堡包和新鮮的配菜,提升了整體的口感和飽足感。我好小係小食店食到啲咁高質既小食,真心推薦,店內仲有勁多吸引小食。

BarbiePink火龍果脆香單骨雞翼(1盒4隻)

2023-08-23
Type of Meal