2019-01-12
不嬲覺得dinner比buffet好食,而且少人啲,真係好安靜舒服,只不過依家酒店生意做起左好多內地團,次次係大堂等lift就好逼同嘈到爆不過呢樣唔怪得間hotel因為只做到今個月31號,所以再黎第二次食佢期間限定環球bbq套餐,因為家裡3個人所以會叫288套餐再加一個dinner set,次次都食到好飽,唔加燒其他太多野,仲有柏慧等住戶8折,平均每人都係100幾蚊,咁既價錢去邊搵又靜又坐得舒服又有人服侍慢慢上菜又全部燒埋俾你慢慢坐唔限時食,真係抵到爛。最重要係味道,雖然到最尾既偶爾有啲燒燶少少,第一次黎個湯同部分串燒唔得,第二次黎就進步左冇野唔好食。但上次可能人比較多,女侍應冇告知有成台醬同調味粉俾我地自己加,導致有啲串燒食落冇乜味,呢次男經理主動講叫我地去揀可以隻隻都試下,加加埋埋都十幾二十款,揀左5款試下都唔錯,推薦越式同日式燒汁。另外注意到餐牌不時都會轉,上次dinner set有泰燒鱸魚唔錯,呢次換成西京燒,另外一提呢度意粉同排係ok的,但有兩次食pizza都失敗,因未試過漢堡就order大菇芝士豚堡,水準之上幾好食,醬同菜類係另外放俾你自行決定加唔加,包脆脆的,醬都好好食我
另外注意到餐牌不時都會轉,上次dinner set有泰燒鱸魚唔錯,呢次換成西京燒,另外一提呢度意粉同排係ok的,但有兩次食pizza都失敗,因未試過漢堡就order大菇芝士豚堡,水準之上幾好食,醬同菜類係另外放俾你自行決定加唔加,包脆脆的,醬都好好食我地全部點晒。