2021-06-06 73 views
位於觀塘一間舊到不得了嘅工廈,(架𨋢係手拉嗰隻)成間餐廳細到一眼望得曬,卻喺細節位見盡店主心思:用上大量嘅乾花令成個空間充滿田園氣息,有如去咗個世外桃園(✿◠‿◠);同朋友嚟食個tea、傾下計就最fit啦。;三文魚菠菜法式鹹薄餅 配煎蛋藜麥沙律🍳 $108crave咗鹹薄餅好耐,未去到已經諗定要食呢個~揀咗三文魚同菠菜,薄餅脆得嚟帶啲煙韌,充滿蛋香,入面仲有半融嘅芝士,口感100fun,再加埋煎得靚靚嘅太陽蛋,蛋汁同配料撈埋一齊食非常夾;個沙律🥗竟然係配我鐘意嘅yoghurt而唔係沙律醬,高興。// 同場加映 //鰹魚熟成封門柳配紫菜牛油昆布汁 $168

;三文魚菠菜法式鹹薄餅 配煎蛋藜麥沙律🍳 $108

// 同場加映 //
鰹魚熟成封門柳配紫菜牛油昆布汁 $168
鰹魚熟成封門柳配紫菜牛油昆布汁
2021-03-26
$150 (Lunch)
鰹魚熟成封門柳配紫菜牛油昆布汁