2020-01-20 70 views
最鍾意去旺角嘅樓上Cafe食野,順便玩下boardgame,有朋友推薦左呢一間適合一大班朋友聚會之選,喺旺角嘅高氏大廈入邊,即係Cafe嘅集中地🤣🤣可以一邊食一邊玩board game! 唔好見佢廚房細細,但係食物選擇都幾多喎。啲坐位都好闊落,一邊食一邊玩嘅時候都唔會覺得好迫,好適合成班friend去聚會。.今次就叫咗一個瑞士汁雞扒司華力腸配飯、5%黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條、雞柳配炸手指魚⭐️瑞士汁雞扒司華力腸配飯($108)由於嗰日好肚餓所以就想食個飯,首先一上到黎已經比佢哋買相吸引左,好有心思將飯併成心形🧡之後再俾佢嘅雞扒吸引左, 外表煎到好脆,但其實內裏真係好滑嫩又夠入味 ,司華力腸我就覺得佢有啲少,食得唔夠喉呀,如果多啲就咁正啦!😍😍再配埋甜甜鹹鹹嘅瑞士汁,都幾撈飯!⭐️5%黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條($128)好大份!漢堡扒非常之厚實,厚實得來又唔會乾,有𡁻口有Juicy,係用新鮮嘅牛肉去做嘅,食得出好足料!配上半溶嘅芝士同埋生菜蕃茄,好Fresh!⭐️雞柳配炸手指魚($48)炸物都好出色,炸雞柳類似麥x勞嘅麥樂雞,但唔同嘅事呢度嘅雞柳食得出個口感係有雞絲,同埋雞味濃😍炸手指魚配

今次就叫咗一個瑞士汁雞扒司華力腸配飯
、5%黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條、雞柳配炸手指魚

⭐️瑞士汁雞扒司華力腸配飯($108)
瑞士汁雞扒司華力腸配白飯

⭐️5%黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條($128)
5%黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條

⭐️雞柳配炸手指魚($48)
炸物都好出色,炸雞柳類似麥x勞嘅麥樂雞,但唔同嘅事呢度嘅雞柳食得出個口感係有雞絲,同埋雞味濃😍炸手指魚配沙律醬簡直就係一流嘅搭配啦,可惜都係份量有啲少,食到停唔到口
炸雞柳配手指魚

另外叫咗兩杯嘢飲,係跟餐嘅
拿鐵咖啡☕️
薄荷朱古力🍫
拿鐵

食物同埋服務質素整體唔錯,服務員哥哥亦都好有禮貌,如果食物分量再大啲嘅話就好啦😆🥰
2020-01-20
$100 (Dinner)
5%黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條
炸雞柳配手指魚