喺屋企不遠處再發現多一間非常之抵食又好食嘅餐廳 !我哋點左咁多嘢食,埋單都係二百幾蚊!😍😍😍眼見咁豐富嘅All Day Breakfast 都只係$58咋!有三文魚、腸仔、滑蛋、火腿、薯餅、焗豆及沙律菜!係一般Cafe 食要兩三倍價錢呀!另外個芝士蘑菇雞翼都好正的,外面係嫩滑嘅雞肉,而入面係邪惡嘅芝士蘑菇,口感有層次,而且四隻仲只係$48!另外仲點左香煎鵝肝加肉眼扒配薯菜,件鵝肝好Juicy, 雖然塊肉眼扒比較薄身,但係肉質都好鮮嫩的!重點只係$98咋!以呢個價錢已經叫交足功課呀!最估唔到喺呢度竟然仲有生蠔食,每隻$20,買五送一!味道清甜,不會太鹹!而且飲品跟主食可有半價優惠!係咪聽到都好吸引呢?我應該都好快會再嚟試的!哈哈!😝😝😝最窩心係餐廳當日咁岩壞咗冷氣,但店內已經有用風扇頂上為客人降溫,老闆為表歉意,送上精美蛋糕俾我哋食,謝謝呀!❤️❤️❤️