2023-03-08
Catch Your Dreams🖤 異世界捕夢之旅💫..食飯係咪想找多點新意❓有冇諗過來一趟沉浸式美食劇場,之前睇到關於餐廳既表演海報、傳單,知道每晚都有舞台表演,感覺都幾新鮮呢!原來由02月14日晚上開始公演既 5D沉浸式歌舞劇,係由詹瑞文監製及主演,而舞蹈員及演員會在觀眾席之間表演,透過追夢既故事喚醒大家別放棄追尋自己夢想,有互動又精彩亦不失意義。沉浸式歌舞劇表演之前,開始前可到VIP 房打卡影相📸,飲杯Welcome drinks🍸,放鬆一下。四道菜式:🔸 羅馬蕃茄羅勒湯 +蒜蓉法包濃郁酸甜清新,打開味蕾。🔸舊歡如夢 刺身 (海膽`帆立貝`赤海蝦`深海池魚`岩手縣真蠔`黑魚籽醬三文魚籽柚子啫喱)寶盒盛載各款新鮮刺身,令人滿足。🔸煙燻過既夢朱豬 煮伊比利亞豬鞍 (肉質嫩滑肉味濃) •自家制蘋果無花果蓉 (酸甜解賺)🔸甜椰椰夢歡 用上白朱古力、芒果醬、椰奶慕絲,口感輕盈 不太甜。..一次新鮮既美食體驗之旅,你又記得自己既夢想嗎❓..×××××ש銅鑼灣登龍街18號V Point 6樓..
而舞蹈員及演員會在觀眾席之間表演,
沉浸式歌舞劇表演之前,開始前可到VIP 房打卡影相📸,
飲杯Welcome drinks🍸,放鬆一下。
四道菜式:
🔸 羅馬蕃茄羅勒湯 +蒜蓉法包
濃郁酸甜清新,打開味蕾。
🔸舊歡如夢 刺身
🔸煙燻過既夢朱豬
🔸甜椰椰夢歡
用上白朱古力、芒果醬、椰奶慕絲,口感輕盈 不太甜。
一次新鮮既美食體驗之旅,你又記得自己既夢想嗎❓
×××[十八夢 -Meta Stages]×××