2017-12-29 773 views
昨晚因是平日,要eat clean 所以想搵間平平哋但食簡單健康食物的餐廳,結果陰差陽錯底下來到這間brunch club & supper。大門面和上樓梯一段的裝修尚可,但一推門入到餐廳內就開始感覺到中伏。入面一睇就知道是local MK 酒吧的裝修風格,以為改了個brunch club 名就可以變成英國cafe小店。枱是酒吧枱,杯是茶餐廳膠杯,食物是全無廚藝可言的垃圾茶餐廳食品,latte是茶餐廳咖啡上加了凍cream。蛋是用鐵圈煎的工廠大量生產型煎蛋,煙肉和腸沒煎好,部分仲係凍的。茄汁豆仲衰,有70%是凍的。以$98蚊一碟垃圾全日早餐嚟講,不如去連鎖快餐店食好過,至少好味啲又平啲。味蕾已經開發的朋友,請不要被門面的裝修及餐廳名所騙。

味蕾已經開發的朋友,請不要被門面的裝修及餐廳名所騙。
2017-12-28
$150 (Dinner)